5 / 5. 1

Tълкуване:

Ако имаш хубави, здрави и бели зъби насън, предстои ти финансов успех.Сънуваш ли, че имаш развален зъб, това е предупреждение, че близък роднина е заплашен от неприятности със здравето или от финансов характер.

Сънуваш ли, че ти пада зъб, ще научиш за нечия смърт.Ако е кътник или мъдрец, ще почине далечен познат, а ако е преден зъб – твой близък роднина. Ако те боли при падането става дума за близък човек или роднина.Вадят ли ти зъб, ще допуснеш грешки в работата си.Носиш ли в съня си изкуствени зъби, бъди по-внимателен в преценката си към хората, защото може да станеш жертва на измама или дребно мошеничество.

Сънуваш ли, че ти се клати зъб – това е знак, че здравето ти е разклатено и трябва да си дадеш заслужена почивка и да посетите специалисти, защото има опасност сериозно да пострадате.Присъни ли ти се, че си останал без зъби, това е злокобно предзнаменование, че членовете на семейството ти и вие сте заплашени от тежки болести, които дори могат да застрашат живота ви.

Сънувате ли, че вадите зъб насън, това може да е знак, че ти предстоят сериозни неприятности в работата си. Пазете си гърба от колеги и не се нагърбвайте с чужди задължения.Присъни ли ти се, че зъбите ви са счупени, това е зла прокоба, която има за цел да те накара да си обърнеш внимание на здравето, защото здравословните проблеми, които ще ви връхлетят, могат да ви костват живота.Ако сънувате, че си миете зъбите, това може да е предупреждение, че скоро ще се изправите пред голямо предизвикателство.

Ако насън имаш зъбобол, значи някой се стреми към вашето имущество. Ако друг има зъбобол, значи ще ви обидят ваши роднини.Сънуваш ли пломбиран зъб, трябва да си предпазлив от скрити намерения.Ако ти се присъни, че ходиш на зъболекар, ще се нуждаеш от приятел или изповедник в труден момент.в съня е знак за труден успех. Ако имаш хубави, здрави и бели зъби, ще се радваш на добро финансово състояние.

Ако зъбите ти са болни, разклатени или почернели, ще претърпиш материални загуби. пломбиран зъб издава прикрити намерения, а златен зъб съобщава, че ще се опитат да те подкупят. изкуствен зъб предупреждава да се пазиш от мошеничество. Ако сънуваш, че ти падне зъб, скоро ще научиш за нечия смърт. Ако е кътник или мъдрец, ще почине далечен познат, а ако е преден зъб – твой близък роднина. Болен зъб е знак за голяма загуба на пари. Ако насън ти вадят зъб, ще допуснеш грешки в работата си. Счупен зъб е сигнал за предстоящи дълготрайни грижи и проблеми.

За късмет, сподели с приятел: