0 / 5. 0

Tълкуване:

Сънуваш ли земетресение, очаква те голяма промяна в живота ти.Оцелял ли си след земетресение, ще се справиш с трудна работа.Ако насън усетиш земетресение, това е знак, че те чакат новини отдалече и че си заплашен от внезапни загуби на пари или имоти.

Сънуваш ли, че земята под краката ти се люлее от земетресение, очакват те неочаквани притеснения и несполуки.Ако видиш как къщата насън ти се руши вследствие на земетресение, това е лоша поличба – можеш да загубиш много важни за теб неща.Ако насън цял град или село се разрушава от земетресение, предстоят лоши години за теб.да  Ако си оцелял след земетресение, значи ще се справиш с някоя непосилна работа.

Да видиш насън, е знак за голяма промяна в живота ти.Ако си оцелял след земетресение, значи ще се справиш с някоя непосилна работа.Ако усетите дори труд по време на сън може да означава новини отдалече или смърт на велик човек. Ако видите земетресение ще имате неприятности в личния живот, но които ще се оправят.

Ако сънувате земетресение —психическата основа, върху която сме се изградили със своите житейски принципи, се пропуква, че светът около нас е нестабилен. Такъв сън се появява често в навечерието на големи морални кризи или преди вземането на жизненоважни за вас решения; ако го усетите — ще научите добра вест; ако по време на земетресението се разрушават стени, врати, покриви —очакват ви големи загуби; ако президент сънува този сън — предвещава големи нещастия; ако потъва град — предвещава глад;

Ако е непознат град —ще унищожите вашите врагове; ако падате по време на земетресение на земята — ще се откажете от вашите начинания и ще загубите достойнството си

За късмет, сподели с приятел: