4 / 5. 4

Tълкуване:

Видиш ли насън дете, значи ти предстоят грижи и неприятности, а сънуваш ли много деца, очакват те болести и неприятни грижи за семейството.Ако са големи деца /юноши/ и са здрави, значи те очаква в скоро време приятно запознанство, а ако са болни, чакат те неприятности, тревоги и проблеми.Сънуваш ли, че носиш дете на ръце, ще чуеш хвалби и благопожелания по твой адрес.

Ако ти се роди или осиновиш дете, чакат те голям късмет и бърз успех.Сънуваш ли, че раждаш дете, твърде вероятно е скоро да откриеш, че си бременна.Мъж ако ражда в съня си, ще се отърве от тежки грижи или ще се пребори с голямо предизвикателство.Видиш ли в съня си изоставено дете и му помогнеш с нещо, ще се радваш на предани приятели.Гледаш ли в съня си как спи дете, в къщата ти ще царят разбирателство и задружие.Сънуваш ли плачещо дете, предстои ти радост.

Ако насън гледаш своите деца, готви се за напредък и бърза кариера.Грижиш ли се за чуждо дете в съня си това е знак, че ще радваш на обществено признани и успех в работата си. Плановете ти ще се увенчаят с успех.Когато жена сънува, че кърми чуждо бебе, това е предупреждение, че приятелка ще се възползва от добрината и благородността и и ще се опита да я измами.

Присъни ли ти се, че е изчезнало дете или сънувате, че твоето дете е изчезнало, това е знак, че изпитваш големи съмнения в способностите си на родител и не сте уверен, че се справяте добре с отглеждането и възпитанието на децата.Ако в съня си видиш, че дете пада, това издава че се чувстваш безпомощен да промените хода на събитията.Сънуваш ли болно дете, предстоят проблеми.

Ако насън видиш умряло дете, това е знак, че неприятности и проблеми се задават.Присъни ли ти се жена с дете, това е символ на семейството. Може да означава, че ще се погрижиш за бита на близките си или ще зарадваш семейството си с нова придобивка.Голо дете ако ти се присъни, това е предупреждение, че здравето ти е сериозно застрашено от коварна болест.Ако сънуваш, че губиш детето си, почти винаги означава нещо съществено, което е на път да се появи или да изчезне.Ако сънуваш недоносено дете, значи че някоя твоя добра идея или намерение няма да се осъществят според желанията ти, нещо в плановете ти ще се обърка.

Видиш ли подхвърлено дете в съня си, значи ти предстои да разбереш за тайни в семейството или ще се разкрие неприятна истина.да видиш насън, е добър знак: ако е здраво или си играе, чакат те многобройни радости и успехи. Ако е болно или мъртво или плаче, предстоят ти тревоги и проблеми. Ако го гледаш как спи, в къщата ти ще царят разбирателство и задружие. Ако насън гледаш своите деца, готви се за напредък и бърза кариера. Ако са чужди деца, ще имаш успехи в работата си. Ако сънуваш, че си сред много деца, ще получиш ненадейна помощ, неочакван подарък или друга приятна изненада.

Ако насън носиш дете на ръце, ще чуеш хвалебствия и благопожелания по твой адрес. Ако сънуваш, че се сдобиваш с дете, чакат те голям късмет и светкавичен успех. Ако видиш изоставено дете и му помогнеш с нещо, ще се радваш на верни приятели.

За късмет, сподели с приятел: