3 / 5. 1

Tълкуване:

Видиш ли в съня си движещ се влак, значи, че ти предстои да се радваш на успехите и плодовете от добре свършена работа.Сънуваш ли неподвижен влак, значи работата ти е в застой.

Пътуваш ли във влак насън, значи ти предстои скоростно развитие. Може да значи, че ще те измамят, пази се или имаш неизпълнено желание.Ако насън изпуснеш влак, значи ще изпуснеш късмета си и голям шанс.Видиш ли се насън, че пътуваш във влак първа класа, значи ти предстои скъпа покупка или подарък.Ако пътуваш в първа класа влак, но без билет, насън, значи лъжеш самият себе си и околните също, а ако пътуваш във втора класа влак, значи трябва да се освободиш от комплексите си.

Видиш ли си в съня си, че влак прегазва човек, значи трябва да споделиш на някой за тревогите си и мислите си, защото иначе ще се натовариш още повече и ще се депресираш.Ако в съня си бързаш за влак, значи ти предстои да научиш новини, а сънуваш ли, че тичаш много бързо след влак и с много усилия, значи си изостанал с работата си.Сънуваш ли, че си участник във влакова катастрофа, значи ще настъпи провал в начинанията ти.Чакаш ли влак на гара насън, проблеми във връзката или отношенията с някой ще имаш.

Влак с много вагони ако видиш насън, ще предприемеш пътуване, по време на което може леко да се разболееш, но ще се оправиш, а пътуването ще се увенчае с успех.Ако видиш влак да минава покрай теб насън, няма да осъществиш плановете си.

Сънуваш ли, че виждаш или си играеш с влакче, това може да е знак, че твой близък ще се отправи на пътешествие и това ще ти донесе много мъка и тъга.Ако в съня си си играеш с влакче, това може да е знак, че подсъзнателно се опитваш да избягаш от отговорностите на възрастните хора.Ако сънуваш товарен влак, значи явяване на желание и достигането му.ако видиш в съня си да се движи, значи делата ти се развиват успешно и скоро ще се радваш на резултатите им. Ако е неподвижен, работата ти в момента е в застой.

Ако насън пътуваш във влак, чака те бърз напредък. Ако в съня си изпуснеш влак, значи изпускаш златен шанс или губиш късмета си. Ако пътуваш в първа класа, ще имаш луксозна придобивка, ако обаче пътуваш в първа класа, но нямаш билет, значи мамиш себе си или другите. Ако пътуваш във втора класа, време е да се отърсиш от комплексите си. Ако насън бързаш за влак, ще получиш новини, а ако тичаш със или след влак, значи ще бъдеш изоставен от любим човек или пък съществено ще изоставаш в работата си.

Ако насън видиш или участваш във влакова катастрофа, начинанията ти ще претърпят крушение. Ако видиш как влак прегазва човек, значи трябва да споделиш с някого проблемите си или мислите, които те терзаят, защото иначе те ще те смажат.

За късмет, сподели с приятел: