0 / 5. 0

Tълкуване:

Ако видиш баща си в съня си, е знак за власт и закрила. Означава, че трябва да разчиташ на себе си повече.Ако сънуваш, че баща ти е умрял, означава, че много внимателно трябва да обмисляш действията си.В съня си видиш ли починалия си баща без да говориш с него, нещо хубаво ще ти се случи – радост или материална придобивка.

Говориш ли с него – грижи и семейни проблеми.Ти ако си баща в съня си, ще си щастлив в брака си. Някой по-млад от теб може да ти поиска съвет.Ако в съня баща ти ти говори, усмихва ти се или те милва, успех в начинанията, с които си се захванал.

Присънили ти се, че баща ти е болен, това е добър знак, че ще се радваш на крепко здраве и дълъг живот.Болен ако видиш баща си насън, това означава, че ще се справиш с голяма трудност, но не и без помощта на близките си.си ако сънуваш, значи някой ще се опита да те подчини, да ти наложи волята си. Ако баща ти те милва, усмихва ти се или ти говори, ще имаш успехи във всичко, което започнеш. Баща си умрял ако видиш насън, чака те голям срам, ще се срамуваш за постъпките си. 

За късмет, сподели с приятел: