0 / 5. 0

Tълкуване:

Сънуваш ли бодра и весела баба, значи че в скоро ще срещнеш нови приятели.Сънуваш ли баба си, предстоят ти щастливи вести.Видиш ли в съня си тъжна или грохнала баба, значи че някой от познатите ти ще се възползва нечестно от теб.

Себе си ако сънуваш като баба, ще узнаеш нечия тайна. Сънят вещае вечната женска мъдрост. Може да значи, че трябва да поемеш отговорност за семейството си.Сънуваш ли баба, която не познаваш, значи трябва да се придържаш към обещанията си.

Видиш ли в съня си баба, значи трябва да приемеш предложената ти помощ или съвет от приятелите, за да успееш да довършиш започнатата работа.Ако баба ти ти говори насън, ще се скараш с някого.Непозната баба ако видиш, трябва да спазиш обещанията, които си дал.Присънят ли ти се баба ти и дядо ти заедно, някакви пари ще спечелиш наяве; ако ти говорят – наследство ще получиш.

Починалите си баба и дядо ако сънуваш, ще имаш късмет в някакво начинание.Ако сънуваш погребението на баба си, нов човек ще дойде в дома ти.В съня ти ако баба ти ти дава пари, щастие те чака, но бъди внимателен, защото може да харчиш повече, отколкото имаш.Ако сънуваш, че починалата ти баба иска да те отведе със себе си, бъди внимателен, може да ти се случи някаква злополука.

Видиш починалата си баба да готви насън, вероятно имаш някакъв здравословен проблем със стомашно-чревната област.Починалата ти баба ако работи насън, може да значи смяна на работа или на дома.Прегръщаш ли починалата си баба насън, някакъв неуспех ще имаш, но след като поработиш здраво, ще се справиш.

Сънуваш ли, че починалата ти баба оживява, преживяваш някакво емоционално напрежение, не се чувстваш добре, негативно настроен си към света.Присъни ли ти се, че баба ти е болна, това е добър знак, че ще се радваш на здраве.

Ако баба ти е болна в съня ти, може да означава, че скоро тя неочаквано ще те посети или ще получиш добра новина.ако видиш в съня си, приеми предложената ти помощ или съвет от приятелите, за да успееш да довършиш започнатата работа. Ако е бодра и весела, скоро ще срещнеш нови приятели.

Ако е тъжна или грохнала, някой от познатите ти ще се възползва нечестно от тебе. Ако е непозната, спазвай поетите обещания, а ако е собствената ти баба, чакай радостни новини. Себе си ако сънуваш като баба, ще узнаеш нечия тайна.

Ако сънуваш баба — ще получите добър съвет; Ако сънуваш като баба — ще узнаете тайна, касаеща вас; Ако сънуваш погребението и — нов човек в къщата ви; ако е вашата баба-семейна радост; ако баба Ви и дядо Ви са заедно, ще спечелите пари; ако е като акушерка — ще Ви измени добър приятел; ако Ви говори — скандал; ако са много — неочаквани събития; баба Ви и дядо Ви ако говорят насън — ще получите наследство; ако се карат — непредвиден доход ще получите.Олицетворение на вечната женска мъдрост.

Ако видиш в съня си, приеми предложената ти помощ или съвет от приятелите, за да успееш да довършиш започнатата работа. Ако е бодра и весела, скоро ще срещнеш нови приятели.Ако е тъжна или грохнала, някой от познатите ти ще се възползва нечестно от тебе. Ако е непозната, спазвай поетите обещания, а ако е собствената ти баба, чакай радостни новини. Себе си ако сънуваш като баба, ще узнаеш нечия тайна.Ако видиш насън стара жена – ще получиш съвет, ако се видиш като стара жена – ще разбереш тайна, ако сънуваш погребение на стара жена – нов човек вкъщи.

За късмет, сподели с приятел: