10 признака, че сте Скорпион

Зодия Скорпион

Ако сте родени между 23 октомври 23 и 22 ноември, вие сте Скорпион. Управлявани от Марс и Плутон, вие притежавате истинска интензивност, както и магнетизъм, който привлича хората. Не правите нищо с половин уста и обикновено знаете кого или какво искате и как ще го постигнете. Непрекъснато отправяте предизвикателства към себе си и изпитвате собствените си граници, а често именно чрез интимните си отношения откривате по-добре кои сте.

Днес ще разгледаме 10 конкретни признака, които са характерни за зодия Скорпион.

Вие сте личен човек

Предпочитате да сте сами, отколкото да сте принудени да отидете на огромно групово събитие, където не познавате никого. Не сте човек, който се отваря лесно пред непознати, и ви отнема известно време, за да се почувствате комфортно с нови хора. Предпочитате да преминете към същината и да опознаете кой е човекът в действителност, но докато това не се случи, може да се предпазите.

Придирчиви сте по отношение на това с кого се срещате

Можете да усетите дали харесвате някого веднага и или сте изцяло ангажирани с даден човек, или изобщо не се интересувате от него. Жадувате за интимност и близост с другите, но идеята да отидете на куп срещи може да ви ужаси. Първо трябва да сте сигурни, че наистина харесвате даден човек, така че може да се съгласите да излезете с някого само ако усетите, че има тази по-дълбока връзка.

Не просто приемате, а проверявате всяка информацията

Когато се интересувате от дадена тема, искате да разберете в дълбочина всичко, което може да се знае за нея. Вие сте по-скоро самоук човек, защото трябва сами да разберете дали нещо е вярно. Трудно ви е просто да повярвате на случаен факт, който някой ви казва. Вероятно сте добри в печеленето на спорове, защото винаги имате много доказателства в подкрепа на твърденията си.


Вие сте човекът, който дава съвети

Справяте се добре с кризисни ситуации, а в по-предизвикателни ситуации излизате силни. Може да се окаже, че хората често разтоварват собствените си проблеми върху вас, а вие умеете да изслушвате и да давате съвети, когато е необходимо. Възможно е сами да сте преживели подобни трудности или травми, така че автоматично разбирате през какво преминават другите.

Нямате време за нечестност

Много избирате кого да допуснете в живота си и е много важно, когато се отворите пред някого. Ето защо, ако даден човек предаде доверието ви или действа зад гърба ви, може да прекратите връзката или приятелството доста бързо. Вие сте черно на бяло по отношение на това, което допускате и не допускате, и сте склонни да давате на хората да разберат точно каква е позицията ви.

Повече: Дневен и Любовен хороскоп на Скорпион

Никоя тема не е забранена за вас

Може да се интересувате от теми, които са под повърхността на реалността, като психология или човешко поведение, и обичате да изследвате и да разбирате в дълбочина защо нещата са такива, каквито са. Не се страхувате да повдигате теми, които другите хора се чувстват неудобно да засегнат, и може открито да говорите за секс, пари и интимност. Като водите тези по-интензивни разговори, вие сте в състояние да се сближите по-добре с хората.

Имате склонност към контролиране

Възможно е да се фиксирате върху определени хора или ситуации, като ви е трудно да се откажете от тях, дори да знаете, че не са подходящи за вас. Страхът от неизвестното може да ви накара да се придържате здраво към всичко, което ви е познато. Вътрешният мир обаче ще настъпи само когато се научите да се доверявате, че това, което трябва да се случи, ще се случи.


Малко хора знаят кога сте разстроени

Имате силни емоционални реакции, но всъщност не показвате тази своя страна. Тъй като обичате да изглеждате невъзмутими, може да сложите покер лице и да се преструвате, че всичко е наред, дори и да не е така. Ако сте ядосани или тъжни, може да избутате тези емоции настрани. Това обаче може да се превърне в проблем, когато всичките ви потиснати чувства излязат наяве наведнъж.

Не се отказвате лесно

Можете да бъдете доста съревнователен човек и щом веднъж сте се прицелили в определена цел, няма да се откажете, докато не я постигнете. Ако ви кажат, че не можете да направите нещо, може би ще бъдете още по-решени да успеете. Тези натрапчиви качества могат да се пренесат и в живота ви с приятели. Например, ако сте влюбени в някого, вероятно сте в състояние да проследите цялата му биография в рамките на няколко минути.

Винаги се стремите да бъдете по-добър човек

От време на време претърпявате големи трансформации. Обичате да се самоанализирате и често търсите начини, по които да подобрите собственото си поведение. Непрекъснато се отървавате от негативните навици и привързаности и излизате по-силен човек от преди. Възможно е дори да погледнете назад и да почувствате, че на различни етапи от живота си сте били напълно различен човек.


За късмет, сподели с приятел: