Какво е да излизаш със Скорпион?

Скорпиони заедно

В света на хороскопите Скорпионите имат малко лоша репутация, когато става въпрос за запознанства. Те обичат бързо да развиват интимност, но след това може да се затруднят да се доверят на когото и да било. Скорпионите често остават неразбрани, защото са доста затворени и пазят истинските си емоции близо до гърдите си. Връзките обаче са огромна точка на растеж и трансформация за тях и те могат да си тръгнат от всяка романтична среща променени като личности. Скорпионите също така веднага разбират дали искат да опознаят някого по-дълбоко, така че не се забъркват в запознанствата си. Те ценят лоялността и ангажираността и държат на думата си.

По-долу ще разберете повече за това какво наистина е да излизаш със Скорпион.

С кого са най-съвместими Скорпионите?

Скорпионът е склонен да се разбира добре с Лъва. И двамата са яростно лоялни към този, с когото се срещат, и щом решат, че харесват някого, са изцяло привързани към него. Лъвовете се нуждаят от много похвали и внимание в една връзка, а Скорпионите ще имат очи само за тях. И двамата могат да донесат и своя дял от драмата, но именно възходите и паденията им помагат да станат по-силна двойка.

Рибите са друг добър партньор за Скорпиона. И двата знака са много интуитивни и емоционално чувствителни. Те могат веднага да усетят какво изпитва другият, без да се налага да казват нищо. Рибите също така са много даровити и състрадателни и могат да помогнат на Скорпионите да изразят своята по-мека страна. Когато Скорпионът е в лошо настроение или не иска да каже какво го притеснява, Рибите ще бъдат там, за да го изслушат и да му съчувстват.

На трето място, Телецът често е знакът, към който Скорпионът е привлечен. Телецът предлага стабилност и ангажираност, които Скорпионът оценява. Освен това Телецът обикновено е изключително спокоен и търпелив и няма да реагира в разгара на събитията, ако Скорпионът е разстроен.

Защо Скорпионите са толкова трудни за среща или връзка?

Когато Скорпионът харесва даден човек, той може да се фиксира върху това връзката му да проработи и да протече точно така, както той иска. Те също така могат да се затруднят да се доверяват на партньорите си и в резултат на това лесно да ревнуват. Скорпионите са много затворени, така че може да смятат, че човекът, с когото излизлат, също така крие нещо от тях. Този човек, обаче никога няма да разбере, че Скорпионите се чувстват по този начин, защото те обикновено държат чувствата си скрити. На Скорпиона му е необходимо известно време, за да се довери на хората и да разкрие уязвимостта си.

Какво е да излизаш със Скорпион?

Скорпионите жадуват за интензивност във връзките си и обикновено веднага знаят дали са заинтересовани, или не. Те не излизат с хора само заради самите срещи и предпочитат да развият по-дълбока интимност с някого. Може да им доставя удоволствие да водят дълги разговори на дълбоки теми и вероятно са любопитни за трудностите от миналото на партньора си или за всички борби, през които този човек може да преминава в момента. Скорпионите обичат да преминават към същината на нещата и да разберат защо някой е такъв, какъвто е, така че няма да преживеете много повърхностни разговори, когато сте с тях.

Кои знаци трябва да избягват Скорпионите?

Скорпионът и Близнаците са два знака, които могат да се сблъскат. Близнаците процъфтяват в обкръжението на други хора и може би често имат социални събития, на които искат да присъстват. В същото време Скорпионът е много по-интровертен и иска партньорът му да е само за него. Тези двама имат много различни начини за прекарване на свободното си време и може да им е трудно да съгласуват графиците си.

Везните са друг знак, с който Скорпионът може да има проблеми. Везните обичат да се срещат и да флиртуват с много хора, преди да се установят с един човек, докато Скорпионът не обича да се среща с много хора наведнъж. Скорпионът може лесно да ревнува Везните, когато говорят с други хора, и няма да им хареса да не знаят къде се намират. Ако успеят да преодолеят първоначалната част от запознанството, връзката им след това може да бъде много по-лесна.

Какви са Скорпионите, когато са влюбени?

Скорпионите се влюбват бързо, когато се интересуват от някого, дори и да не дават да се разбере колко са обсебени. Човекът, с когото излизат, вероятно винаги е на първо място в търсенията им в Инстаграм, а Скорпионът може да се отклони от пътя си, за да се появи удобно на събитията, където може да е любовният му интерес. Въпреки че са интензивни от самото начало, след като се влюбят и връзката им се затвърди, Скорпионът ще положи повече усилия да се отвори, вместо да държи всичките си чувства скрити в себе си.

За късмет, сподели с приятел: