Хороскоп на Овен

Любовен

Тук ще разберете кои хора са съвместими на база на техните зодии. Ако желаете, може да направите безплатен индивидуален онлайн тест за Вас и Вашия партньор

Онлайн Тест - Кликни ТУК

Овен – Овен

Когато два Овена се съберат, е наложително поне един от тях да е усвоил изкуството да запази спокойствие. Ако това бъде постигнато от един от тях, не чрез пасивна агресия, а чрез рационално мислене, връзката им може да бъде наистина възнаграждаваща. Като двама топли и страстни хора, те могат да споделят много приключенски моменти, които повишават енергийните им нива до небеса. Ако обаче никой от тях не притежава тази рационална, пораснала способност, е възможно да се удължи връзката им, разбира се, въз основа на повърхностни дейности и секс. Тъй като знакът Овен се влияе от Сатурн, мъдрият владетел на времето, търпението и отговорността в негов ущърб, един от тези партньори ще трябва да си вземе урока и да поеме отговорност за бъдещето на връзката си, ако иска да издържи във времето.

Овен – Телец

Това е връзка, пълна с лични предизвикателства и индивидуална дълбочина. Ако искат да успеят като двойка, много вътрешни проблеми и в двамата трябва да бъдат решени. Само ако и двамата постигнат мир в живота си, имат достатъчно осъзнатост, достатъчно предишни взаимоотношения и са придобили достатъчно хумор, те може да са в състояние да загърбят различията си и да се изслушат достатъчно добре. Не е толкова трудно, освен когато сте свикнали да използвате рогата си.

Овен – Близнаци

Цялостното впечатление от тази двойка е добро, вълнуващо и предизвикателно, връзка, в която и двамата партньори могат да научат много и да бъдат себе си по здравословен начин. Основният проблем с романтичната им ангажираност е липсата на доверие, особено ако партньорът Овен се привързва прекалено към Близнаци,а те винаги се борят за свободата си. Нуждата от разговор е по-голяма от всякакви положителни или отрицателни аспекти на връзката им и двамата винаги трябва да имат това предвид. Като цяло има голям шанс тези двамата да се окажат заедно, защото споделената им любов към приключенията е по-голяма от повечето им проблеми.

Овен – Рак

Тази връзка може да бъде болезнена и за двамата партньори и изисква много работа, вложена в нея, за да работи. Това изисква и двамата партньори да се адаптират и да направят промени в поведението си, като същевременно се въртят един около друг през повечето време. Пътят не е лесен, но наградите са вътрешно разбиране на страстта, изпълнено с емоции и способността да се създаде нещо наистина уникално. Ако успеят, вероятно никога няма да се задоволят с друг партньор.

Овен – Лъв

Връзката на Овен и Лъв е страстна и бурна, но изглежда нямат нищо против да се карат от време на време и не се страхуват от остри думи. Когато се влюбят дълбоко, е почти невъзможно да се разделят, тъй като упорито държат на идеята за съвместното си бъдеще. Въпреки че не са двама от най-романтичните вярващи в любовта, те са страстни в своите вярвания и когато намерят любовта, ще се борят за нея, докато буквално не остане нищо от връзката им. Безсмислено е да се съветва нежно поведение или търсене на спокойствие, защото святът им се основава на елемента Огън, който споделят. Безсмислено е да търсят спокойствие, когато на първо място ги привлича обратното на мира. Докато се обичат и остават верни и верни, те ще бъдат обвързани във връзка, за която трябва да се борят всеки ден. Основната им цел е да намерят начин да се насладят на битката и да се забавляват.

Овен – Дева

Хубаво е, че връзката между Овен и Дева никога не е скучна. Въпреки че в повечето случаи те всъщност не са предназначени да издържат, все пак може да бъде забавно преживяване, ако никой от тях не приема твърде сериозно концепциятаси за споделено бъдеще. В случай, че извличат най-доброто от връзката си, като й дават достатъчно свобода и непредсказуемост, Девата ще вложи част от енергията на Овена, докато Овенът ще позволи на Девата да ги научи как да организират мислите си и да общуват спокойно. По този начин те могат да стигнат до момента, в който връзката им може да продължи, а резултатът зависи от способността им да се отпуснат и да се забавляват заедно.

Овен – Везни

Колкото и да е трудно да се помирят тези две зодии, не забравяйте, че това е първична опозиция, която представлява партньорите чрез значение. Овен и Везни са двойката на зодиака, както и всички други противоположни знаци, тъй като те са един за друг седми дом, дом на взаимоотношенията. Още повече, да признаем факта, че Везните са знакът на взаимоотношенията като цяло. Всеки проблем, който може да имат един с друг, е нещо, върху което трябва да се работи, защото показва какъв е личният им проблем с всяка връзка. Когато са лудо привлечени един от друг и се влюбят, няма почти нищо, което би могло да ги раздели, независимо от различията. Не бихме ли искали всички да намерим средата с любимия човек? Те трябва да работят върху връзката си, това е факт.

Овен – Скорпион

Помислете за тази комбинация от знаци чрез най-агресивния образ на елемент Огън и Вода. Огънят изпарява Водата, точно както Овенът разбива чувствата на Скорпион. Водата овлажнява Огъня, точно както Скорпионът износва Овен. Те сякаш извличат най-лошото един в друг и за това никой не е виновен, просто е трудно да се примири толкова много фокусирана енергия, която се движи в две различни посоки. Връзката им е като процес на ядрен синтез и често е твърде много за справяне.

Овен – Стрелец

Това определено е двойка с много потенциал. Може да им се наложи да се изправят срещу обкръжението си и да защитават чувствата си пред другите, но това няма да ги разклати твърде много, тъй като никой от тях така или иначе не мисли толкова много за мнението на другите. Ако успеят да поправят философските си различия и уважават различните мнения на другия, те могат да се превърнат в една от най-топлите отношения в зодиака. Основният им съвет за връзка би бил винаги да казват истината един на друг и да не се побъркват по здравословните си различия. Техните различия са точно нещото, което може да направи сексуалния им живот по-вълнуващ.

Овен – Козирог

Това не е лесна връзка. Никой от партньорите няма и следа от лекота и блажено невежество. Ето защо връзката им може да изглежда като състезание за разрушаване на връзката по най-добрия възможен начин. Трудно е да се каже кой ще излезе победител, защото и двамата ще се чувстват гадно през повечето време и ще бъдат облекчени, че най-накрая се разделиха. Ако упорито решат, че се обичат твърде много, за да се пуснат един друг, вероятно и двамата ще си блъснат главите в стената за години напред.

Овен – Водолей

Това е двойка, на която липсва нежност. Те не са двама зверове, които оставят връзката им да избледнее веднага щом страстта им избледнее, но отдалеченият изпитателен поглед на Водолея може да извади емоцията от нея. Партньорът Овен трябва да бъде отпуснат пред половинката си, за да може да се стопи и да покаже истинската си, топла емоционална природа. В тази връзка те биха имали партньор, който основно поддържа тяхната първична, инстинктивна природа. Въпреки че е хубаво да се мисли, че смисълът на всяка връзка е партньорите да се приемат един друг такива, каквито са, в този случай това би отнело всеки шанс на Овен да израсне чрез заедност и да научи за емоционалната си природа. Това е нещо, с което те никога няма да бъдат доволни.  И все пак всяка връзка с Водолей може да ни изненада толкова, колкото би могъл всеки отделен Водолей. С тях като партньор винаги има място за изненадващ сценарий, който оставя всичко на свободната воля. В случай, че решат да споделят живота си заедно, те трябва да имат стая за скандали, която могат да посещават от време на време. Това вероятно ще свърши работа. И относно тази липса на емоции, те биха могли просто да вложат много физическа нежност за начало и да оставят нещата да тръгнат оттам.

Овен – Риби

Това е връзка, нарушена най-вече от липсата на доверие и способността на двете страни да се отворят пред партньора си. Овенът се управлява от Марс, планетата, която управлява първата ни чакра, отговорна за способността ни да поставяме добри граници. Рибите се управляват от Нептун, отговарящ за цялата ни аура и пропускливостта ни за външни стимули. Тъй като и двамата са отговорни за нашата граница с външния свят, е трудно да се каже кой партньор трябва да се промени и да им даде възможност да се сближат. Единственият им шанс за щастлив край е, ако партньорът Овен се гмурне а партньорът им Риби се събуди.

Изберете друг хороскоп

За късмет, сподели с приятел: