10 признака, че сте Водолей

Зодия Водолей

Ако сте родени между 20 януари и 18 февруари, вие сте Водолей. Управлявани от Сатурн и Уран, вие сте способни да насочите своя уникален и новаторски дух към продуктивна работа. Цените също така своята независимост и се нуждаете от известна свобода в живота си, за да правите каквото пожелаете. Преуспявате в групова среда и имате потенциала да бъдете лидер на общността, но често може да се чувствате като аутсайдер или да имате нужда от време, за да останете сами.

Днес ще разгледаме 10 конкретни признака, които са характерни за зодия Водолей.

Не обичате да се обвързвате с една група приятели

Вие сте много социални и може да познавате множество различни хора от най-различни сфери на живота си. Вероятно обаче имате само няколко избрани приятели, които ви познават добре. Възможно е да обичате да прескачате между различни кръгове и периодично да имате нужда от пространство от приятелите си. Никога не искате да се чувствате така, сякаш губите индивидуалната си идентичност в рамките на група от хора.

Не следвате тенденциите

Ако всички гледат определено телевизионно предаване или си купуват модерна дизайнерска вещ, вие обикновено не ги следвате. Възможно е дори активно да се противопоставяте на това, което всички останали харесват в момента, за да бъдете своя собствена личност. Склонни сте да имате свой собствен стил, който не се променя от сезон на сезон. Да, Хари Стайлс е Водолей.

Вие сте скромен и наистина трудолюбив човек

Винаги работите, за да бъдете по-добра версия на себе си, и сте в състояние да полагате ежедневни усилия, за да постигнете целите си. Освен това винаги мислите за бъдещето и планирате напред какво ще последва. Понякога обаче може да поемате твърде много задачи или да се самобичувате за това, че не правите всичко перфектно.


Имате ясно изразено мнение

Вие сте човекът, който казва това, което всички останали мислят, но се страхуват да кажат. Може би не се притеснявате толкова много, че ще обидите хората с възгледите си, и ви харесва шокът, който идва с изказването на вашите нестандартни идеи. Освен това сте много твърди в мнението си и за другите хора може да е трудно да променят мнението ви, след като веднъж е взето.

Обичате в живота ви да се случват постоянни промени

Когато животът ви започне да ви се струва твърде рутинен, ви се иска да направите големи промени. Не сте човек, който може да живее в един и същи дом или да има една и съща работа през целия си живот, и от време на време имате нужда да сменяте обстановката, за да поддържате нещата интересни. Също така обичате винаги да се развивате и да отправяте предизвикателства към себе си, като влизате в непознати ситуации.

Може да сте малко самотник

Обичате своето пространство и не можете да бъдете прекалено дълго време сред огромна тълпа от хора. Може да изглежда, че сте екстровертни и ориентирани към обществото, но вие също така жадувате за своето време за усамотение. Умеете да създавате общности, но може би предпочитате да се свързвате с всички отдалеч. Вероятно това е причината, поради която сте толкова умели в работата със социалните медии.

Обичате да сте сами на себе си шеф

Няма нещо, което да ви дразни повече от това някой да ви казва какво да правите или как да действате. Когато правилата на някой друг нямат смисъл за вас, може да не виждате смисъл да ги следвате. Може дори да искате да имате работа, на която работите за себе си, защото вероятно се нуждаете от свободата да съставяте свой собствен график.


Вие сте любител на риска

Никоя цел не е твърде далечна, за да я преследвате. Винаги ви хрумват иновативни идеи, които да проучите, и обикновено сте готови да опитате всяко необичайно преживяване. Възможно е постоянно да мислите за бъдещето и какво следва за вас, затова обичате да изпреварвате бордюра и да изпробвате нови планове, преди някой друг да ги е направил.

Трудно ви е да проявявате емоции във взаимоотношенията си

Възможно е да ви критикуват, че не сте достатъчно открити с чувствата си в близките си взаимоотношения. Това обаче не означава, че не сте емоционални, просто трябва да поработите върху изразяването на чувствата си. Възможно е винаги да пресъздавате разговори в главата си или да си изграждате история за това какво може да си мисли другият човек. Важно е да осъзнаете, че другите не могат да четат мислите ви.

Заставате зад каузите, които ви вълнуват

Способни сте да си представите идеалния начин на живот, така че може да искате да се включите в групи, които насърчават напредъка в някоя област на живота. Възможно е да имате конкретна кауза, която ви вълнува изключително много, и да изразявате мнението си по нея. Склонни сте да се чувствате по-удовлетворени, когато обединявате хората и помагате за подобряване на живота на другите.


За късмет, сподели с приятел: