10 признака, че сте Стрелец

Зодия Стрелец
CBD

Ако сте родени между 22 ноември и 21 декември, вие сте Стрелец. Управлявани от Юпитер, вие сте естествено оптимистично настроени и обикновено гледате на повечето ситуации от светлата им страна. С готовност приемате нови възможности и обичате винаги да се учите и да изследвате. Благодарение на пътуванията, четенето и общуването с хора от всички краища на света успявате да оформите уникалните си мнения и убеждения.

Днес ще разгледаме 10 конкретни признака, които са характерни за зодия Стрелец.

Пътуването е важна част от живота ви

Може би ви е трудно да се задържите на едно и също място твърде дълго и винаги планирате следващото си голямо приключение. Не обичате обаче да сте просто турист в нов град, а предпочитате да се потопите изцяло в чуждата култура и да се запознаете с традициите. Възможно е също така да знаете друг език или пък да се окаже, че се отнасяте към друга държава повече, отколкото към тази, от която идвате.

Имате силно изразено мнение

Склонни сте да казвате точно това, което ви хрумва, и може да имате силни убеждения, за които сте страстни. Обичате да споделяте знанията и идеите си с хората и да се чувствате оценени за тях. Трябва обаче да внимавате да не налагате мнението си на другите. Понякога може да се наложи да направите крачка назад и да помислите, преди да изричате всичко, което мислите.

Обичате да откривате по-дълбок смисъл зад повечето ситуации

Имате оптимистичен поглед върху живота и обичате да вярвате, че всичко се случва по някаква причина. Дори когато се сблъскате с трудна ситуация, успявате да видите в нея положителния опит за учене. Вместо да се опитвате да контролирате аспектите на живота си, имате силна вътрешна вяра, че работата и взаимоотношенията ще се развият както трябва.

CBD

Понякога поемате повече, отколкото можете да се справите

Когато започвате нов проект или ви хрумне някаква идея, вие сте ентусиазирани да я осъществите. Възможно е да сте супер развълнувани и да се съгласите на милион задачи, без да планирате как точно ще свършите всичко. Може да се окаже, че твърде късно осъзнавате, че сте се забъркали, затова се опитайте да бъдете по-реалистични по отношение на това какво можете и какво не можете да постигнете.

Обичате да учите

Извън училището вероятно обичате да учите сами различни предмети и да проучвате допълнително определени теми. Обичате постоянно да разширявате познанията си за света и може би дори имате интерес да получите по-висока степен на образование извън университета. Възможно е също така да се окажете в ролята на преподавател или наставник в даден момент от живота си.

Вие сте любител на риска

Обичате да излизате от зоната си на комфорт и да опитвате нови неща, които другите може би се страхуват да направят. Възможно е да изпитвате вътрешно безпокойство, затова трябва да имате дейности, които да ви държат активни и на крак. Тъй като искате непрекъснато да се развивате като личност, никога не си позволявате да се чувствате прекалено удобно.

Имате приятели от всички краища на света

Вашата ентусиазирана и общителна личност естествено привлича другите към вас и никога не губите думи в социални ситуации. Освен това не се страхувате да излезете извън обичайния си кръг и да се запознаете с нови хора. Обичате да се обграждате с хора, които ви подтикват да гледате на света по различен начин, и може да имате много приятели от най-различни сфери на живота.

CBD

Не можете да понасяте прилепчиво поведение при запознанства

Имате нужда от своето пространство и свобода в една връзка и вероятно търсите партньор, който е също толкова независим, колкото и вие. Може да не чувствате, че трябва да прекарвате всяка минута от деня с някой друг, и вероятно ви дразни, ако другият човек не разбира това. Освен това може да сте привлечени от хора, които идват от различна културна среда или от друга държава, или от връзка, която е от разстояние.

Силно свързани сте с убежденията си

Прекарвате много време в размисли за по-абстрактни, по-обширни теми, като например защо сте тук или каква е вашата роля в голямата схема на Вселената. Искате да чувствате, че сте свързани с нещо по-голямо от себе си. Възможно е да имате силни религиозни убеждения или да сте супер духовни и да ви привличат астрологията, нумерологията или таро.

Четенето и писането са две от любимите ви хобита

В главата ви постоянно се въртят толкова много идеи, така че може да ви харесва да записвате мислите си на хартия. Вероятно сте опитен писател и може би имате талант да украсявате изреченията си и да правите така, че думите ви да звучат много поетично. Възможно е също така рафтът ви с книги у дома да е препълнен, защото винаги се интересувате от различни неща и искате да прочетете нещо ново.

CBD
За късмет, сподели с приятел: