10 признака, че сте Телец

Зодия Телец

Ако сте родени между 20 април и 20 май, вие сте Телец. Управлявани от Венера, вие обичате да се спирате и да оценявате красотата в живота, а вероятно сте и голям романтик. Въпреки че може да имате репутацията на бавни, а понякога дори на мързеливи, това е само защото се нуждаете от допълнително време, за да вземете решение. Оставате верни на думата си и ако кажете, че ще направите нещо, не разочаровате.

Днес ще разгледаме 10 конкретни признака, които са характерни за зодия Телец.

Внимателно вземате решения

Не бързате да вземате решения и обичате внимателно да преценявате възможностите си, преди да се ангажирате с нещо. Това е така, защото след като веднъж сте взели решение, вие сте в него за дълго. Може да изглеждате малко нерешителни, но всъщност просто искате да сте сигурни, че всичко, на което се съгласявате, си заслужава.

Харчите за хубави дрехи

Предпочитате качеството пред количеството, когато става въпрос за избор на гардероб. Когато пазарувате за себе си, вероятно в крайна сметка купувате няколко избрани инвестиционни артикула, които ще ви служат дълго, вместо да се налага да обновявате гардероба си сезон след сезон. Възможно е също така да сте привлечени от луксозни материи, които се чувстват добре върху кожата ви, като коприна, кадифе и кашмир.

Можете да бъдете доста упорити

Ако не виждате смисъл да правите нещо, просто няма да го направите. Както в работата, така и в личния си живот, ако има конкретна задача, която не ви привлича, или не искате да излизате и да общувате с хора, няма да се откажете. След като веднъж сте взели решение за дадена ситуация, за другите хора може да е много трудно да ви разколебаят.


Обичате PDA (публични прояви на обич)

Голяма част от езика на любовта ви е многото физически докосвания и обич към партньора ви. Вероятно не се притеснявате да се държите за ръце или да се целувате на публични места и може да предпочитате да останете с всеки, с когото се виждате, за да имате достатъчно време да се гушкате. Дори с приятелите и семейството си може да обичате да посрещате хората с голяма прегръдка.

Вие сте голям любител на храната

Може би обичате да готвите за себе си и изпробването на нови рецепти вероятно ви вълнува. Дори и да не сте опитен готвач, може често да си подарявате хубави ястия навън. Склонни сте да предпочитате богати и разточителни храни, а доброто хранене е основен приоритет за вас. Манията ви по храната може да се пренесе и извън времето за хранене и да обичате да гледате телевизионни предавания за готвене или да четете мемоари на готвачи.

Спестявате точно толкова, колкото и харчите

Въпреки че обичате да се развличате, трябва да се чувствате финансово сигурни. Възможно е да размишлявате много върху това, което си заслужава времето и парите ви, и вероятно винаги държите сметка за финансите си. Чувството ви за собствена стойност може да е свързано и с това колко пари печелите и дали можете да се издържате.

Лоялни сте във взаимоотношенията си

Не се впускате бързо във връзки и може да ви отнеме известно време да почувствате някого. Въпреки това, щом решите да се обвържете романтично с даден човек, вие сте изцяло в него. На вас може да се разчита и не сте човек, който бяга при първите признаци на проблеми.


Обичате да забавяте темпото и да се наслаждавате на живота

Обичате успокояващи и релаксиращи хобита и не сте човек, който се движи изключително бързо. Другите хора може да ви критикуват, че сте прекалено мързеливи или бавни, но вие обичате да се движите със собственото си темпо. Вероятно също така предпочитате практически дейности, които ангажират петте ви сетива, като например игри с изкуства и занаяти, разходки сред природата или конструиране на неща.

Не се отказвате лесно

Когато се интересувате от нещо или някого, вие го преследвате неуморно. Възможно е да се фиксирате силно върху определени ситуации и да не ги оставите, докато не постигнете това, което сте си поставили за цел. Това обаче може да се окаже проблем, когато става въпрос за запознанства, защото може да се окаже, че сте обсебени от хората, от които се интересувате.

Обичате да имате контрол

Може би имате много установен начин да изпълнявате рутинните си задължения и задачите си в работата и не обичате, когато хората се опитват да ви контролират и да ви казват какво да правите. Също така не сте почитатели на неочакваните промени, освен ако те не са инициирани от вас. Предпочитате винаги да знаете какво ще последва и не обичате, когато има прекъсвания на обичайния ви график.


За късмет, сподели с приятел: