10 признака, че сте Близнаци

Зодия Близнаци

Ако сте родени между 21 май и 20 юни, вие сте Близнаци. Управлявани от Меркурий, планетата на общуването, вие обичате да говорите за нещата и вашите мисли и мнения силно определят това, което сте. Освен това сте любопитни за света около вас и преминавате през живота бързо, като се опитвате да научите колкото се може повече. Понякога обаче може да си спечелите репутацията на “двулични” или нерешителни, докато в действителност никой не знае всичко, което се случва в главата ви.

Днес ще разгледаме 10 конкретни признака, които са характерни за зодия Близнаци.

Трудно е да се съсредоточите върху едно нещо в даден момент

Може да ви се струва, че умът ви работи с милиони мили в минута. Слушането на подкаст или опитът да гледате дълъг филм вероятно ви е трудно, тъй като постоянно изскачат много други мисли. Може да се окаже, че мислите за някаква поръчка, която сте забравили да свършите, или за нещо забавно, което искате да изпратите на приятел.

Книгата е най-добрият аксесоар

Винаги, когато има момент на затишие, обичате да имате под ръка някакъв материал за четене. Уикендите могат да бъдат прекарани в разглеждане на местната книжарница, четене на вестник на кафе или постоянно опресняване на Twitter. Няма ограничение за количеството знания, които можете да погълнете.

Социалните календари никога не трябва да са празни

Харесва ви да обменяте идеи и мнения с приятелите си и искате да знаете какво правят всички останали. Вероятно обаче не се обвързвате с една конкретна група и процъфтявате, когато сте навън и създавате нови контакти. Рядко прекарвате събота вечер сами вкъщи.


Лошата комуникация е причина за разваляне на сделката

Когато става въпрос за запознанства, най-много ви дразни някой, на когото му трябват часове, за да отговори на съобщенията ви. Важно е да можете да водите остроумен разговор с партньора си. Вие сте привърженици на разговорите и анализирането на проблемите си, затова обичате да се обграждате с хора, които са също толкова отворени към споделяне.

Заетостта е по-добра

В себе си имате много нервна енергия, която често ви кара да се чувствате неспокойни. Вероятно имате нужда да работите по няколко задачи едновременно, за да се чувствате напълно концентрирани и в свои води. За щастие сте в състояние да се справяте с много малки детайли наведнъж, без да се претоварвате.

Заслужава си да сте “в течение”

Вие сте човекът, към когото хората се обръщат, когато искат да научат най-новите клюки или информация. Склонни сте да знаете куп случайни факти по много различни теми. Освен това сте внимателен наблюдател на всичко, което се случва около вас, и сте в крак с новините, както и с всичко, което е актуално в социалните мрежи.

Момичето може да промени мнението си

Разговорите, които водите, както и книгите, които четете, ви насърчават да мислите по различни начини, в резултат на което мнението ви често може да се променя. Обичате да се носите по течението, а не да се чувствате завинаги обвързани с едно решение. Може да ви е трудно да правите социални планове твърде далеч напред, а още по-малко да се придържате към един и същ професионален път през целия си живот.


Вашият стил трябва да се развива

В живота си желаете разнообразие, което се отнася и за модните ви избори. Вероятно не притежавате твърде много основни дрехи и се възползвате от възможността да сменяте гардероба си всеки сезон. Може би много размишлявате върху това как искате да се обличате и какъв образ искате да представите.

Добре е да се говори

Много сте оживени, когато говорите, а също така сте изкусен разказвач на истории. Понякога обаче изричате неща, без да се замисляте какво казвате, или пък имате чувството, че трябва да продължите да говорите, за да запълните всяко неловко мълчание. Не се учудвайте твърде много, ако от време на време приятелите ви престанат да говорят или просто ви помолят да замълчите.

Пътуването разширява съзнанието

Нищо не е по-любимо от това да се отдалечите и да опознаете ново място. Може би често ходите на пътувания през уикенда и вероятно прекарвате много време в проучване на бъдещи пътувания. Дори и да не отивате никъде надалеч, между работата и срещите с приятели сте склонни да се движите много в ежедневието си.


За късмет, сподели с приятел: