10 признака, че сте Лъв

Зодия Лъв

Ако сте родени между 22 юли и 22 август, вие сте зодиакален знак Лъв. Управлявани от Слънцето, вие не оставате незабелязани. Имате присъствие, когато влезете в стаята, както и заразителна, щастлива енергия, около която хората обичат да бъдат. Представяте се с най-голяма увереност и знаете какво искате и как ще го постигнете. Възприемате себе си като приоритет, но другите хора могат да ви упрекнат, че сте твърде егоцентрични.

Днес ще разгледаме 10 конкретни признака, които са характерни за зодия Лъв.

Много сте лоялни към хората, за които ви е грижа

Вероятно имате избрана, основна група приятели, с които се придържате към силните и слабите страни. Когато някой от близките ви преминава през труден период, вие винаги бързате да помогнете. Може също така да се втурнете да защитавате приятел, ако някой друг го е наранил. Понякога можете да бъдете и малко властни, но това е само защото искате всички да бъдат третирани справедливо.

Може да бъдете критикувани, че сте егоцентрични

Обичате да се отличавате от всички останали, като се занимавате със собствените си хобита и говорите за уникалните си интереси. Може би искате да бъдете някой и да се чувствате важни, но понякога това може да засегне хората по погрешен начин. Вместо да се опитвате да надхитрите всички или винаги да пренасочвате вниманието към себе си, може би трябва да положите усилия да вземете предвид различните гледни точки.

Може да сте малко срамежливи

Обичате да сте в центъра на вниманието, но в същото време може да се притеснявате какво мислят другите за вас. Вероятно изглеждате по-уверени, отколкото се чувствате вътрешно, и се притеснявате за това колко харесвания получавате в социалните мрежи или дали не сте изглеждали зле на онази групова снимка. Трябва обаче да работите върху това да се чувствате по-комфортно в собствената си кожа и да не търсите потвърждение от външни източници.


Имате своите мързеливи дни

Обичате да се занимавате само с дейности, които ви вълнуват, а когато това чувство го няма, бързо губите мотивация. Влагате цялото си сърце както в отношенията си, така и в отговорностите си в работата, но само ако те имат по-дълбок смисъл за вас. Ако не получавате удовлетворение от това, което правите, предпочитате просто да се излежавате.

Искате хората, с които се срещате, да са обсебени от вас

Когато става въпрос за запознанства, вие носите сърцето си на ръкава и не се притеснявате да проявявате привързаност към хората, които харесвате. Въпреки това трябва да знаете, че разполагате с пълното внимание на партньора си. Може да ревнувате, ако усетите, че човекът, когото харесвате, говори с друг, и вероятно не проявявате търпимост към хора, които не са сигурни в чувствата си към вас.

Отнема ви много време да се приготвите сутрин

Тъй като много добре знаете как ви виждат хората, искате винаги да изглеждате добре. Изразявате себе си чрез личния си стил, така че това, което обличате, по същество е продължение на вашата личност. Може да обичате да координирате тоалетите си или да се обличате в ярки цветове или смели щампи. Може също така да ви харесва да изпробвате нови процедури за грижа за кожата или да експериментирате с различни техники за гримиране.

Обичате да изразявате себе си творчески

Притежавате много игрива енергия и може би обичате да изразявате себе си чрез артистични хобита. Възможно е да имате работа в творческа сфера или да ви привличат сценичните изкуства. Да имате страстен проект или да можете да направите нещо, което е изцяло ваше, е начинът, по който успявате да освободите чувствата си и да намерите емоционално удовлетворение.


Не обичате да се чувствате пренебрегвани

Искате хората да се вслушват в идеите ви и да предлагат похвали за постиженията ви. Когато чувствате, че някой не ви слуша, може да се отдръпнете и да се сърдите за това. Може дори да чувствате, че не ви уважават, но е важно да помните, че другият човек може да има нещо, което е напълно несвързано с вас.

Вие сте естествен лидер

Когато ситуацията го изисква, вие сте в състояние да се справите и да бъдете лидер. Притежавате много енергия и харизма и можете да мотивирате хората с думите си. Ентусиазмът ви за живот и начинът, по който влагате цялото си сърце в нещата, вдъхновяват другите да правят същото. Въпреки това трябва да работите, за да заслужите тази власт, и не можете да очаквате просто да бъдете третирани като кралски особи.

Можете да бъдете много драматични

Начинът, по който говорите, може да е много оживен и забавен, но може и да украсявате малко историите си за драматичен ефект. Сякаш животът ви е телевизионно шоу, а вие сте главният герой. Може да преувеличавате емоциите си, когато сте разстроени, или да реагирате доста остро на критика. Определено не е трудно за хората да разберат как се чувствате.


За късмет, сподели с приятел: