Съновник змия ако сънуваш

“Бях ухапан от змия!” – намерете значението за съновник змия

Еднo от най-често срещаните животни намерени в сънищата е змията.

Змиите са сложни символи, тъй като те могат да имат както положителни, така и отрицателни значения.

За да се разберете значението на змия в съня си, е важно да се разгледа вашите собствени лични преживявания с змии и как змията се възприема във вашата култура.

Например, ако ви държи змия като домашен любимец, тогава сънят ще има различно значение за вас, отколкото човек, който мрази змии или са ужасени от тях. Змията е също така силен символ в много култури и по този начин си културна среда може да играе важен фактор в това как се тълкува змията мечта.

Как съновник змия се отнася до страха:

За много хора, изображението на змия може да се позове на страх. Змии са непредсказуеми и може да удари по всяко време без предупреждение. Така змия в съня си, може да представлява нещо в живота си, че е непредсказуем и извън вашия контрол. Вие се страхувате от неизвестното.

Как съновник змия се отнася до скрити заплахи:

Защото змиите понякога са трудно да се видят и се плъзгат в храсти, те също са символ на скрита заплаха и / или предателство. Те причакват перфектната възможност да направят ход. Ако змията ви хапе, тогава сънят се опитва да ви предупреди за нещо в будния живот, че не сте наясно, или че все още не е излязъл на повърхността. Ако видите бебе змия в съня си означава, че подценяваме заплахата. Ако убиеш змията или ако змията е мъртва, тогава това означава, че тази заплаха е преминал или, че сте го преодолее.

Как съновник змия се отнася до подсъзнанието:

Като същества, които се плъзгат по земята, змия може да представлява вашето подсъзнание. Змия мечта може да бъде предупреждаване си или извършване на някакво съобщение от вашето подсъзнание.

Как съновник змия се отнася до секса:

Според фройдистки училище на мисълта, змията се разглежда като фалически символ и по този начин означава изкушение, потиснати мисли, сурова сексуалната енергия, или забранено сексуалност. По-специално, за да видите змия на леглото ти подсказва, че се чувствате по полов победени или сексуално застрашени. Вие може да бъде неопитен, нервна или просто не може да се справи. Ако се страхувате, на змията, то означава, страховете си за секс, интимност или ангажимент. Ако сънувате, че ви се яде жива змия показва, че търсите за интимност или сексуално удовлетворение. Животът ти липсва чувственост и страст.

Как съновник змия се отнася до трансформация:

С възможността да се хвърли кожите им, змии представляват трансформация. Ако вашата мечта ви остави с положително чувство, тогава змия мечта представлява положителна промяна, самообновяване, растеж, знание и мъдрост. Какви нови промени са настъпили в будния живот или какво търсиш, за да се промени? По-специално, сънувам на червена змия, подчертава положителните характеристики на змията, както и огнената си страст. Ако сте се борят със змията, то това означава, че се борят срещу промяната. Обичаш нещата такива, каквито са, дори и да не се справи или изпълнени.