Съновник: Раждане

Снимка на раждане

Ако сънувате раждане или да видите някой друг да ражда, означава, че раждате нова идея или проект. Той също така представлява ново отношение, ново начало или голямо събитие. Като алтернатива, сънят може да привлича вниманието към вашето вътрешно дете и потенциала ви да растете. Ако сънувате раждане на близнаци, това означава противоречиви идеи. Ако има раждане на четиризнаци в съня си, това означава, че претърпявате положителна трансформация, която ви кара да се чувствате отново цели. По-пряка интерпретация на този сън може да представлява вашите желания/тревоги от раждането или очакването да се случи подобно събитие.

Да сънувате, че раждане, означава, че целите ви ще изискват много упорита работа, за да постигнете.

Ако сте жена и сънувате, че раждате, показва желанието ви да забременеете и да създадете семейство. Да изпитате или почувствате преждевременни родилни болки или контракции на Бракстън Хикс в съня си, означава очакване на упорита работа напред. Ако всъщност сте бременна, тогава сънят служи като репетиция за действителното раждане. Сънят се опитва да ви подготви за раждане и правилно дишане.

Да сънуваш, че някой започва да ражда преждевременно, означава, че трябва да бъдеш по-добре подготвен за неочаквани предизвикателства, които могат да се появят.

Да сънувате, че раждате преждевременно, означава, че сте разкрили или прехвърлили проект, който е бил незавършен. Чувствате се неготови или неподготвени за ново начинание.

Да сънувате, че раждате нечовешко същество, означава вашия непреодолим (и неоснователен) страх за здравето на вашето бебе. Прекалено сте загрижени, че вашето бебе може да има вродени дефекти. Този тип сън е често срещан при бъдещи майки през втория триместър. Ако не очаквате, тогава това се отнася до страха ви от резултата от някакво решение или проект. Опитвате се да преодолеете трудностите в живота си и да постигнете вътрешно развитие.

По-специално, ако сънувате, че раждате чудовище, това означава, че вашата вътрешна творческа енергия все още не е разцъфнала и прерасне в израз. Може да имате известно колебание да освободите това „чудовище“ от страх, че другите ще ви съдят или че няма да приемат вашите идеали.

Да сънуваш, че майката умира по време на раждане, представлява трансформация. Сънят представлява края на едно нещо (смърт) и новото начало на друго нещо (раждане). Може да правите промени в живота си или да се отървете от старите си навици и начини.

Да сънувате, че детето умира по време на раждане, предполага, че имате трудности да забременеете. Това може също да отразява безпокойството ви относно грижите за дете.

За късмет, сподели с приятел: