Съновник Бебе

съновник бебе

Какво значи ако сънуваш бебе?

За да видите бебе в съня си означава невинност , топлина и ново начало . Според съновник бебе символизира нещо в собствената си вътрешна същност , която е чиста , уязвим , безпомощен и неподкупен .

Ако сънувате, че бебето се усмихва на вас, това показва, че вие изпитвате истинска радост.
съновник бебе

Ако намерите бебе в съня си, след това подсказва, че имате скрит потенциал. Ако сънувате, че сте забравили , че имате бебе , значи се опитвате да скриете вашият собствени уязвимости ; не искате да споделите с другите да знаят за вашите слабости . Сънят може да служи като напомняне , че е време за вас да вземем , че старият интерес , хоби, или проект отново.

 

Ако сънувате, че сте на път към болницата, за да имате бебе

то означава, вашите въпроси за зависимостта и желанията си , за да бъде напълно грижи за . Може би се опитва да се измъкне от някаква отговорност . Ако сте бременна и в реалния живот , а след това по-пряка интерпретация може просто да означава , че сте се сблъскали някои тревоги на което го прави в болницата , когато му дойде времето.

За да мечтаят за плача на бебето символизира част от себе си, че е лишен от внимание и трябва да се полагат грижи . Като алтернатива , тя представлява вашите неизпълнени цели и чувство на липса в живота си . Ако сънувате, че бебето е пренебрегнато , то предполага, че не се обръща достатъчно внимание на себе си. Вие не се използва пълния си потенциал. Алтернативно , този сън може да представлява вашите страхове за собствените си деца и способността си да се защити и да предостави за тях.

За да мечтаят за глад бебе представлява зависимостта си от другите. Вие изпитвате някакъв недостатък в живота си, че се нуждае от незабавно внимание и удовлетворение.

За да видите себе си или някой като бебе в съня си се отнася до желанието ви да се грижи и подхранва . Алтернативно , сънят може да означава , че вие ??или някой се държи незряло, Според съновник бебе.

Ако сънувате , че едно бебе е ходене или танцуване се отнася до потенциала и възможностите, които животът е в съхраняват за вас. Бъдещето изглежда светло . Сънят може да бъде и метафора, която трябва да се вземат малки стъпки в отношенията ви , към целта си , в работата по проекта или каквото предприятие . Ако имате бебе в реалния живот, тогава сънят е отражение на надеждите ви за това бебе .

Малко бебе символизира вашата безпомощност и страховете си за отдаване под наем на други стават наясно с вашите слаби места и некомпетентност. Вие може да се страхувайте да помолите за помощ и като резултат са склонни да вземат нещата в свои ръце.

Според съновник бебе За да видите мъртво бебе в съня си символизира краят на нещо, което някога е бил част от теб .

Ако сънувате , че сте потапяне бебе в и извън водата означава регресия. Вие се регресира до времето, когато сте имали никакви грижи и отговорности. Алтернативно , такъв сценарий е спомнят кога бебето е в плода и в своята зона на комфорт . В действителност, някои бъдещи майки дори раждат в пул, защото околната среда във водните имитира околната среда в матката. Това е по-малко травматичен за бебето , тъй като се появява в света .

Съновник бебе : бебешка Бутилка

представлява вашите въпроси на зависимост . Вие разчитате твърде много на другите. Ако ви се пие от бутилка бебето , тогава сънят означава, че сте емоционално незрели . Трябва да пораснеш.

Съновник бебе : Детски колички

За да видите бебешка количка в съня си символизира желанието си за едно семейство или копнеж за бебе. Ако бебето превоз е празна , а след това показва, тъга или неосъществена цел. Алтернативно, той предполага, че трябва да се погрижат за нуждите на собствената си вътрешна дете.

Съновник бебе Бебешки дрехи

За да видите бебешки дрехи в съня показва, че вие се изразявате по- изтънчен начин . Алтернативно , бебешки дрехи представляват бившите си начини на мислене или стари навици , които сте нараснали .

Съновник бебе бебешка храна

За да видите или да се хранят бебешка храна в съня си , показва, че са необходими грижи в ситуация, в будно състояние . Алтернативно , мечтата може да бъде метафора за да покаже, че трябва да се яде по-малки порции храна .

За да се яде или сънувате, че сте се хранят бебешка храна показва, че са били принудени отново да се научи нещо, което вече знаете .
Съновник бебе: Погача на бебе

приветства ново начало . Вие сте даден шанс да започне отначало и да направим нещата по различен начин този път. Имате нов намерени вяра в самия живот.

За късмет, сподели с приятел: