Съновник бг – начин на употреба

подробен съновник

Какво е съновник бг?

Съновник бг е като онлайн библиотека за вашите сънища. Символите са на езика на българския съновник или съкратено съновник бг . A символ може да се позове на чувство или идея и често има много по- дълбок и по-дълбок смисъл , отколкото всяка една дума може да предаде . В същото време , тези символи могат да ви оставят объркани и се чудите защо сънувахте това?
Съновник бг ви дава способността да тълкувате вашите сънища, а това е мощен инструмент . При анализа на мечтите си, можете да научите за дълбоките си тайни и скрити чувства. Не забравяйте, че никой не е по-добър експерт в тълкуването на сънищата си , отколкото себе си.
български съновник

За да ви напътства с мечтите си тълкувания , ние сме тълкува над 5800 ключови думи и символи и над 20 000 различни значения в нашия все по разширяване мечта речник. Тези значения са по никакъв начин , последната дума в това, което означава, че вашата мечта , но се надяваме, че ще ви вдъхнови да проучи и предложи предполагащи отправна точка за разбиране на вашите собствени мечти. Няма ” една мечта тълкуване подходящ за всички . ” чрез български съновник.

Всеки детайл , дори и най- минута елемент в съня си , е важно и трябва да се вземат предвид при анализа на вашите мечти. Всеки символ представлява чувство, настроение , памет или нещо от вашия безсъзнание. Погледнете внимателно в героите , животни , предмети, места , емоции и дори цвета и номера, които са изобразени в мечтите си . Дори и най- тривиален символ може да бъде значителна . Този български съновник , заедно с вашите собствени лични преживявания, спомени и обстоятелства , ще послужи за да ви преведе през един смислен и персонализирано тълкуване. С практиката , може да получат разбиране на тайнствените послания вашите мечти се опитват да ви кажа.

Съновник бг – важността от съня
Сънят е едно от най-важните неща, за да сме пълноценни и концентрирани през целия ден. Обикновено сънищата са последствията от ежедневния стрес и напрежение. Интересно е, че хората не помнят по-голямата част от своите сънища. Предполага се, че процента от сънищата, които ние помним е около 10%. Според запомнените сънища, ние може да потърсим значението им в български съновник. съновник бг

съновник бг
Интересни факти за съня.

Друг интересен факт за сънищата е, че ги сънуваме черно-бели, а по-редките “цветни сънища” остават запомнени в нашето съзнание. Може да потърсите в съновника символичното значение на цветовете, които сте видели, докато сте сънували.

Докато спим, мозъкът изключва моторните функции на организма ни, тоест сме напълно парализирани. Това е защитна реакция на организма. Той се подсигурява, че това което сънуваме, няма да навреди на тялото ни в действителност. Един от най-изморителните сънища е бягането. Този сън тормози доста голяма част от хората. Може да потърсите значението на бягането в нашия съновник в раздела “буква Б“.

Разбира се има и поставен рекорд на Гинес на тема сън. Човекът, който е седял най-дълго време буден. Този рекорд е 18 дни. Здравословното състояние на рекордьора се влошило много. Това включвало халюцинации.

Има твърдения, че ако човек се научи да разбира правилно това, което сънува, то той ще може да постъпи правилно в критични ситуации, без значение дали тези ситуации са свързани със сънищата или не.

За късмет, сподели с приятел: