Разберете какво значат животните в съня ви

съновник животни

Разберете какво значат животните в съня ви от съновник на Ванга

Всеки човек сънува, макар и не всяка вечер. Някой от тези наши сънища са запомнящи се, други смътни, детайлите ни се губят и остава само чувството. Някой хора вярват, че сънищата могат да предсказват бъдещето, или да ни помогнат да разберем себе си по-добре.

Разгадаването на сънища се извършва чрез съновник – книга, която съдържа описание на значението на всеки един символ в нашият сън. Събирайки значенията в едно цяло, ние можем да разгадаем съня си и да разберем какво иска да ни каже нашето подсъзнание. Някой неща се сънуват по-често от хората като цяло, от колкото други. Често ние срещаме в сънищата си животни, тъй като подсъзнанието ни кара нашите преживявания да се проектират в нашите съновидения по по-различен начин, от колкото ги виждаме в бъдеще.

Ако видим в съня си животно, което ни говори с човешки глас, това означава че ще разберем някаква истина за себе си или важно за нас събитие. Ако животните в съня ни ни нападат, ще имаме пререкания с колеги или приятели. Грижата за животни насън означава грижа за деца или роднини според българския съновник, а домашните животни предвещават промени в дома. Радвайте се, ако видите на сън кротки диви животни – предстои ви издигане в работата.  Опасност предвещава, ако чуете насън рев на диво животно.

В българския съновник можем да намерим значението и на конкретни животни, които сме сънували – например ако сънуваме черен кон, ни предстоят неприятни моменти, а белият кон е символ на радост. Цвиленето на кон, чуто насън пък, вещае плач. Друго често срещано в сънищата ни животно е змията. Ако жена сънува змия, тя скоро ще става майка. Всички мечтаем да сънуваме змийска кожа, тъй като след това ни очаква голямо богатство и успехи. Ако обаче видим насън змии в кутия, някой ще се опита да ни излъже. Ухапването от змия насън ще ни остави физически неразположени за известно време.

В българския съновник може да намерим тълкуванията за всички видове животни, които сънуваме, както и ситуациите, в които ги сънуваме. Просто трябва да погледнем най-важния детайл на нашият сън и да потърсим неговото значение, независимо дали в традиционен съновник или онлайн.

За късмет, сподели с приятел: