Второто правило на пълноценния сън от synownik

synownik  препоръчва Дълбокият R.E.M. (Ар.И.Ем.) сън изисква по – голямо количество кислород от необходимото в будно състояние.

Някои хора изпитват твърде кратки състояния на R.E.M. /Ар.И.Ем./ сън веднага след като заспят, но основното време, през което се преживява дълбокия сън е около един – два часа след полунощ всяка сутрин и продължава от тридесет минути до два часа. – проучи за вас synownik. През това време тялото използва повече кислород, отколкото в будно състояние, тъй като процесите на възпроизвеждане и лечение изискват изобилно количество кислород. Редовните упражнения за разширяване на белите дробове и спането на отворен прозорец през нощта ще увеличат притока на кислород, необходим по време на състоянието ни на R.E.M. /Ар.И.Ем./ сън. Ето защо, вярването, че дълбоките вдишвания на свеж въздух на отворен прозорец подобряват ефикасността на съня, е било разпространено и утвърдено през първите години на 20 век.)

Нашето емоционално състояние определя нашите дихателни способности

Ако сте щастливи и само за миг се почувствате потиснати, ще усетите как дишането ви отслабва, и обратно – ако сте потиснати и започнете да се изпълвате с положителни и щастливи мисли, ще почувствате как тялото ви се изправя и започвате да дишате малко по – дълбоко.

Тук можете да разберете кои са другите правила за пълноценен сън.

За късмет, сподели с приятел: